Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Στα μέσα της σχολικής χρονιάς ζητούν συμπληρωματικές πιστώσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών . . .


΄Εχουμε φτάσει πλέον στα μέσα του Ιανουαρίου και σε δεκάδες σχολεία υπάρχουν αρκετά κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Κλειστά ολοήμερα σχολεία( δημοτικά και νηπιαγωγεία) και πολλά ολοήμερα που λειτουργούν έχουν ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, ενώ και στο πρωινό πρόγραμμα σε αρκετά σχολεία υπάρχουν δεκάδες κενά σε ειδικότητες, όπως καθηγητές Αγγλικών, Γυμναστές και καθηγητές δεύτερης ξένης γλώσσας. Πολλά προβλήματα υπάρχουν και στην Ειδική Αγωγή, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η κοροϊδία με τις 600 πιστώσεις στην παράλληλη στήριξη, που από τέλη Νοεμβρίου έχει ειπωθεί πως θα ανακοινωθούν και συνεχώς η ημερομηνία μετατίθεται!!!

Οι Διευθύνσεις Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας με έγγραφα που απέστειλαν , πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων , στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητούν την έγκριση νέων συμπληρωματικών πιστώσεων για προσλήψεις στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

 Πρόκειται για τα έγγραφα με αριθμ. 151943/δ1/3-12-12 και 154956/δ2/07-12-12 .
Μέχρι  σήμερα δεν έχει υπάρξει απάντηση.

Στα μέσα της σχολικής χρονιάς ζητούν συμπληρωματικές πιστώσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών . . λες και δε γνώριζαν πως οι πιστώσεις που είχαν αρχικά εγκριθεί δεν θα φτάσουν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου