Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου: Ταξίδι στην Κρήτη . . .


Το ταξίδι στην Κρήτη είναι ένας τουριστικός οδηγός για παιδιά. Είναι ήδη μεταφρασμένος στα Γαλλικά, στα Αγγλικά, και στα Γερμανικά. Φυσικά κυκλοφορεί και στα Ελληνικά! Στοχεύει στο να ενημερώσει τους μικρούς επισκέπτες της Κρήτης για τα πιο τουριστικά μέρη και την ιστορία τους με τρόπο απλό και ευχάριστο.


Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει ετούτο το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, στις 6.30 το απόγευμα στο Θεατρικό σταθμό Ηρακλείου.

Η εκδήλωση της παρουσίασης θα είναι ουσιαστικά ένα πάρτι αφιερωμένο στα παιδιά, αφού αυτά θα είναι ο τελικός αποδέκτης του βιβλίου! Θα έχει λοιπόν χορό, κέφι και πολλά παιδιά!

Σήμερα το πρωί συναντήθηκαν όλοι όσοι συμμετέχουν σ αυτήν την εκδήλωση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, προκειμένου να συνεννοηθούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Το πρωτότυπο στην παρουσίαση αυτή, είναι πως θα γίνει από παιδιά! Και μάλιστα από τα δικά μας τα παιδιά της Ε΄τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού. Διαβάσαμε το βιβλίο στην τάξη, ταξιδέψαμε νοερά μαζί του στα πιο σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, κι ενημερωθήκαμε για όσες λεπτομέρειες μας ξέφευγαν! Είμαστε έτοιμοι να σας πούμε τις εντυπώσεις μας και να σας γνωρίσουμε από κοντά! Σας περιμένουμε!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου