Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Επιστολή στο Υπ. Παιδείας για τη διακοπή του επιδόματος θέσης ευθύνης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.


    Προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας,

Για πολλοστή φορά ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αποδειχθήκατε ανίκανοι να υπερασπιστείτε, έστω και στο ελάχιστο τους Έλληνες Εκπαιδευτικούς.
Αφού δεχτήκατε χωρίς καμία ένσταση το Νέο Μισθολόγιο φτώχειας και ανέχειας για χιλιάδες εκπαιδευτικούς, συνεχίζετε να υφαρπάζετε όσα περισσότερα χρήματα μπορείτε από αυτούς που καλείτε να ζήσουν με 700 ευρώ!

Τελευταία Πράξη:
Σύμφωνα με το (ΦΕΚ 414/τ.Β'/23-2-2012) καταργείτε το επίδομα θέσης ευθύνης σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από 1-11-2011.
Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, που για πολλά χρόνια οι περισσότεροι, φεύγουν μακριά από τον τόπο τους για να υπηρετήσουν τη Δημόσια Εκπαίδευση και καθημερινά κάνουν αρκετά χιλιόμετρα για να διδάξουν τα παιδιά και των πιο απομακρυσμένων χωριών πλήττονται από την αναλγησία και την ανικανότητα σας.
Μας κάνατε φτωχούς και καθημερινά με τα συνεχή μέτρα που εφαρμόζετε, μας κάνετε φτωχότερους. Το μοναδικό βραβείο που σας αξίζει, προσωπικά σε σας κ. Διαμαντοπούλου, είναι της πιο πιστής οπαδού του Μνημονίου! Πάρτε πίσω αυτή την άδικη απόφαση και επιτέλους παραιτηθείτε.

Μακράκης Γιώργος,
Εκπαιδευτικός-Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Π.Ε.
<Δομίνικος Θεοτοκόπουλος>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου