Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ενημερωτικό από το Σύλλογο Π.Ε. <Δ. Θεοτοκόπουλος> με τα εξής θέματα:1) Έκτακτη Γενική συνέλευση, 2)Περιφερειακή σύσκεψη αιρετών Κρήτης, 3)Εκδηλώσεις Ομάδας Βιβλίου, 4)Οικονομική ενίσχυση

ΘΕΜΑ: 1ο Έκτακτη Γενική συνέλευση

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, προγραμματίζουμε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 και ώρα 7.00 μ.μ, στο αμφιθέατρο της Παλιάς Ακαδημίας, με θέμα: «Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου και εκπαιδευτικού».
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τους νόμους και τα Προεδρικά διατάγματα που διαχρονικά αναφέρονται στην αξιολόγηση: Ν. 1304/82 , Ν. 1566/85, Ν.2525/1997, Ν. 2986/2002, Π.Δ. 320/1993, Π.Δ. 140/1998, Υ.Α. Δ2 1938/1998, και οι πρόσφατοι Ν. 3848/10 και 4024/11.
Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το πλαίσιο της αξιολόγησης που επιθυμούμε ως κλάδος.
ΘΕΜΑ: 2ο Περιφερειακή σύσκεψη αιρετών Κρήτης
Την Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. στην Παλιά Ακαδημία Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Σύσκεψη των Αιρετών της Κρήτης. Στη σύσκεψη καλούνται οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης, τα μέλη των Δ.Σ. και όσοι συνάδελφοι επιθυμούν.
Στη σύσκεψη θα παραβρεθούν και θα ενημερώσουν για θέματα της αρμοδιότητας τους (μεταθέσεις, αποσπάσεις, αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων κ.λπ.) οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ: Μπράτης Δημήτρης και Παληγιάννης Βασίλης)


ΘΕΜΑ: 3ο Εκδηλώσεις Ομάδας Βιβλίου
Α. Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. η ομάδα βιβλίου του Συλλόγου μας σε συνεργασία με το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζουν, στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:
«ΚΡΗΤΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ & «ΠΟΛΙΤΙΚΟ» ΤΡΑΓΟΥΔΙ»
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι όπως πλαισιώσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου αλλά και την προσπάθεια της Ομάδας Βιβλίου.
Διεύθυνση Ορχήστρας: Μιχάλης Μαρκομιχελάκης
Συμμετέχουν: Χαράλαμπος Γαργανουράκης
Μιχάλης Καλλέργης
Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
Β. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η Ομάδα Βιβλίου στα πλαίσια της Φιλαναγνωσίας και της γνωριμίας των παιδιών με το βιβλίο δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς που επιθυμούν να γνωρίσουν το έργο Κρητικών δημιουργών (συγγραφέων –εικονογράφων).
Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το αντίστοιχο δελτίο τύπου που σας επισυνάπτουμε.
ΘΕΜΑ: 4ο Οικονομική ενίσχυση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γ.Σ., αποφάσισε ομόφωνα να κρατηθεί στις επόμενες ημέρες το ποσό των 6,00€ και να δοθεί ως οικονομική ενίσχυση σε οικογένεια συναδέλφου που αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.
Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι του νομού μας καλούνται να δείξουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους, ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες συνθήκες συναδέλφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου