Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

4o Ενημερωτικό Σεπτεμβρίου

                                 
Θέμα 1ο :  Περιφερειακή Σύσκεψη
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της απεργιακής κινητοποίησης στις 18-19 Σεπτέμβρη 2013, της ανάδειξης των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της αλληλοενημέρωσης, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. διοργανώνει περιφερειακή σύσκεψη στην Κρήτη την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, και ώρα 17:00, στο Ηράκλειο στην παλιά Ακαδημία (53ο - 54ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου).

Θέμα 2ο : Απεργιακές Κινητοποιήσεις
Συμμετέχουμε στην πανυπαλληλική 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.
Ø  Συλλαλητήριο: Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο συλλαλητήριο της Τετάρτης στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
Ø  Παράσταση Διαμαρτυρίας: Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιήσουμε Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. και Δ.Ε Κρήτης. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, την Ομοσπονδίας Γονέων και την Ένωση Γονέων Δήμου Ηράκλειου να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά!

Θέμα 3ο : Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, με βάση την εισήγηση της ΔΟΕ, θα πραγματοποιήσουμε έκτακτη γενική συνέλευση στην παλιά Ακαδημία(53ο – 54ο Δ.Σ. Ηρακλείου) στις 19:00 μ.μ. για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Θέμα 4οΔημιουργία συνδέσμου σε κάθε σχολική μονάδα.
Καλούμε όλες τις σχολικές μονάδες να ορίσουν, μετά από συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων, ένα άτομο-υπεύθυνο που θα αναλάβει να είναι ο σύνδεσμος με το Δ.Σ. του Συλλόγου Δ. Θεοτοκόπουλος. Να αποσταλούν τα στοιχεία: Σχολείο,  Ονοματεπώνυμο,  τηλ. επικοινωνίας και προσωπικό email.

Σημείωση: Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να κρεμαστούν πανό με συνθήματα για τη Δημόσια Εκπαίδευση σε σχολικές μονάδες και κεντρικά σημεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου