Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Κουκλοθέατρο ''Κου-Κλο'':Διήμερο φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου με 2 διαφορετικά έργα!


Το Θέατρο Κούκλας "Κου-Κλο" απ το Ηράκλειο, συμμετέχει και φέτος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου στη Πύλη Βηθλεέμ, 2 και 3 Σεπτέμβρη στις 21:00! Σε ένα διήμερο φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου με 2 διαφορετικά έργα προσαρμοσμένα ειδικά για παιδιά αλλά και γα ενήλικες! Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 02/09 ΔΕΥΤΕΡΑ :  "Ο Ερωτόκριτος"

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία σε όλη τη Κρήτη, έρχεται να κλείσει το έργο τον κύκλο του με μία τελευταία παράσταση! Λίγα λόγια:
 
"Όλοι έχουν ακούσει για την ιστορία του Ερωτόκριτου! Ένα έργο του 17ου αιώνα από τον Βιτσέντζο Κορνάρο. Η μεταφορά του στο κουκλοθέατρο έγινε με πολλή αγάπη, κρατώντας την Κρητική Διάλεκτο και με σεβασμό στην παράδοση της Κρήτης. Ο μικρός μας ήρωας θα αγαπήσει την Αρετούσα και με το όμορφο λαγούτο του θα μας τραγουδήσει πάνω στην Κουκλοθεατρική σκηνή!   Μία ιστορία που δε θ' αφήσει κανέναν ασυγκίνητο..!"

  • 03/09 ΤΡΙΤΗ : "Ο Ψαροτρομάρας"
Το ολόφρεσκο έργο του Θιάσου "Κου-Κλο" , με μπόλικα ψάρια, τσούχτρες και κοράλια! Το φετινό έργο που ήρθε να ταράξει τα νερά του.. Βυθού! Λίγα λόγια:

Συναγερμός στη Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας! Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με τη φίλη του τη Γοργόνα να τον ..ΨΑΡΕΨΟΥΝ; Ένα έργο της Φρόσως Χατόγλου που μιλάει για τη δημοκρατία, τη συνεργασία και την οικολογία!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου