Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Ενημερωτικό από το Σύλλογο Π.Ε. Ρεθύμνου_Θέματα 1) Συλλαλητήριο και 2)Ομάδα ΦιλοσοφίαςΘέμα 1ο: «Συλλαλητήριο ενάντια στο νόμο για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο»


Καλούμε όλους τους συναδέλφους τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία των 4ων Μαρτύρων, στο συλλαλητήριο ενάντια στο νόμο για τη διαθεσιμότητα που διοργανώνεται από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού μας. Να είμαστε όλοι εκεί για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους 20 συναδέλφους του Ρεθύμνου που κινδυνεύουν με απόλυση.
Σήμερα διακυβεύεται η εργασία των υπαλλήλων στους Δήμους και τις Περιφέρειες, αύριο μπορεί να έρθει η σειρά πολλών ακόμα συναδέλφων από όλο το φάσμα του δημόσιου τομέα.
Όλοι μαζί ενωμένοι για να αποτρέψουμε τα σχέδιά τους!!!

Θέμα 2ο: «Ομάδα Φιλοσοφίας»

Η ομάδα φιλοσοφίας του συλλόγου μας, καθορίζει τις συναντήσεις της κάθε Τρίτη στις 7:30 μ.μ. Την προσεχή Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου για την οριστικοποίηση των συμμετεχόντων. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα να παραστούν σε αυτή τη συνάντηση.
Για οποιαδήποτε απορία να απευθύνεστε στην υπεύθυνη Σοφία Νικολιδάκη τηλ. 6979482410.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου