Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ενημερωτικό από το Σύλλογο Π.Ε. Ρεθύμνου:1)Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ,2) «Προγραμματισμός εκδρομής για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος στο φαράγγι της Σαμαριάς»


1Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΙΟΥ


Θέμα 1ο: «Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας»

 Σας υπενθυμίζουμε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί , την Τρίτη 29 Μαΐου  2012, στο σπίτι του πολιτισμού,  8:30 ώρα π.μ.
 Η παρουσία όλων μας είναι υποχρεωτική, μιας και θα υπάρξει άδεια για τα μέλη μας , ώστε να παραστούμε στο ανώτατο όργανο του συλλόγου μας, για να συνδιαμορφώσουμε τις όποιες αποφάσεις μας.
Το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης θα σας ανακοινωθεί εντός των ημερών σε επόμενο ενημερωτικό.


Θέμα 2ο: «Προγραμματισμός εκδρομής για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος στο φαράγγι της Σαμαριάς»


Ο σύλλογός μας, στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων, διοργανώνει διήμερη εκδρομή το Σάββατο και την Κυριακή , 2 και 3 Ιουνίου στο Φαράγγι της Σαμαριάς, με διαμονή στο Λουτρό. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αναχώρηση από το Ρέθυμνο, άφιξη στον Ομαλό (είσοδο του Φαραγγιού) από όπου θα διανύσουμε το Φαράγγι  της Σαμαριάς και θα καταλήξουμε στην Αγία Ρουμέλη, Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε με καραβάκι για το Λουτρό στο οποίο θα μείνουμε σε ξενοδοχεία της περιοχής. Την επόμενη μέρα θα φύγουμε με το καραβάκι για τα Σφακιά όπου θα μας περιμένει λεωφορείο για την επιστροφή στο Ρέθυμνο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βγουν μόλις γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό συμμετοχών. Υπολογίζεται το κόστος συμμετοχής να κυμανθεί περίπου στα 45 με 50 ευρώ το άτομο (λεωφορεία, διαμονή, είσοδος στο Φαράγγι, και τα δύο δρομολόγια με το πλοίο) ανάλογα με τη συμμετοχή.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής είναι απαραίτητο οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να μας τη στείλουν (με mail ή με fax) μέχρι τις 25 Μαΐου (χρειαζόμαστε ακριβή αριθμό συμμετεχόντων για να κλείσουμε λεωφορεία και δωμάτια για τη διαμονή μας). Συμπληρώστε με ακρίβεια τα στοιχεία σας και δηλώστε τι είδους δωμάτιο επιθυμείτε (δίκλινο, τρίκλινο κ.λ.π.). Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν, φίλοι και συγγενείς σας. Επίσης μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές ποσό και μέχρι πότε μπορείτε να το καταβάλλετε στον υπεύθυνο της εκδρομής.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ 
ΣΤΙΣ 2&3 ΙΟΥΝΙΟΥ
                                   
                                                  
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ
Ονοματεπώνυμο…………………………………….....  
Σχολείο υπηρέτησης……………………………………
Ειδικότητα………………………………………………
Τηλέφωνο……………………………………………….
e-mail επικοινωνίας……….…………………………….  
Άτομα:………………
Δωμάτιο:         Δίκλινο       
                       Τρίκλινο       
                   Τετράκλινο       

* Μπορείτε να δηλώσετε επιπλέον άτομα που θα συμμετέχουν στην εκδρομή, χωρίς να κάνετε ξεχωριστή δήλωση. Στον αριθμό των ατόμων να μη συμπεριλάβετε τον εαυτό σας.



Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την αίτηση και να μας τη στείλουν (με mail στο sepereth@gmail.com ή με fax στο τηλ: 28310-22612) μέχρι τις 25 Μαΐου (καταληκτική ημερομηνία).  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου