Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

7o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ του Συλλόγου Π.Ε. <Δομίνικος Θεοτοκόπουλος>


ΘΕΜΑΤΑ

1) Έκτακτη Γενική Συνέλευση
2) Μουσικοπαιδαγωγική ομάδα
3) Αποκριάτικος Χορός
Θέμα 1ο : Έκτακτη Γενική Συνέλευση Τετάρτη
8 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ.
Συναδέλφισσες, και συνάδελφοι, λόγω των αυξημένων προβλημάτων που απασχολούν το χώρο της εκπαίδευσης, είτε αυτά αφορούν οικονομικά θέματα, είτεθέματα υγείας, είτε θέματα που άπτονται της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στο χώρο της εκπαίδευσης (κατάταξη βαθμολογίου, πλεονάζων χρόνος, αξιολόγηση κ.λπ.), σας καλούμε σεΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00Μ.Μ., στο αμφιθέατρο της Παλιάς Ακαδημίας, προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας και να διαμορφώσουμε μαζί το αγωνιστικό πλαίσιο για την περαιτέρω πορεία του κλάδου.
Στην έκτακτη γενική συνέλευση, καλέσαμε και θα παρευρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Κομνηνός Μαντάς, προκειμένου να έχουμε άμεση ενημέρωση αλλά και ταυτόχρονα να μεταφέρει τη φωνή τη δικής σας, της βάσης, στο Δ.Σ. της ΔΟΕ.
Τα προβλήματα είναι πολλά. Η παρουσία όλων μας και η καταγραφή της άποψής μαςείναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Είναι ώρα πλέον να αναλάβει ο καθένας ατομικά και συλλογικά την ευθύνη που του αναλογεί.ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΠΛΈΟΝ ΆΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΊΣ ΕΜΆΣ.
Θέμα 2ο : Μουσικοπαιδαγωγική ομάδα
1η ΔΡΑΣΗ
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, ηΜουσικοπαιδαγωγική ομάδα διοργανώνειανοικτό βιωματικό εργαστήριο το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 στο 5οΔημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, (Εργατικές κατοικίες Μπεντεβή), από 11.00π.μ. έως 2.00 μ.μ., προκειμένου να εμπλουτίσουμε τις ιδέες μας και τις γνώσεις μας, και μ’ αυτό τον τρόπο να καθοδηγήσουμε παιδαγωγικά πιο αποτελεσματικά τους μαθητές μας, στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που υλοποιούμε στα σχολεία μας.
2Η ΔΡΑΣΗ
Ο σύλλογος μας με τη Μουσικοπαιδαγωγική μας ομάδα συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου τηνΚυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 με αποκριάτικες δραστηριότητες και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Καλούμε τους συναδέλφους να βρεθούν κοντά τους.
Θέμα 3ο : Αποκριάτικος χορός
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι τα προβλήματα είναι πολλά. Η θολούρα και το γκρίζο της καθημερινότητας δεν μας εκφράζει. Ας αφήσουμε για λίγο τα προβλήματα και τις έννοιες και ας δώσουμε λίγο χρώμα στη ζωήμας.
Σας καλούμε στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου μας, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 στο «Δεσποτικό» στις Μαλάδες «Παλιά Αγράμπελη», με πλούσιο γεύμα και άφθονο κρασί. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να ξεφαντώσουμε, όλοι μαζί, με πολύ κέφι.
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας, στον αποκριάτικο χορό θα τιμούμε στο εξής, τους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά.
Τιμή πρόσκλησης 15,00.€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου