Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για την ακύρωση της επιμόρφωσης των στελεχών εκπαίδευσης με επίκεντρο την Αξιολόγηση


Η συλλογική, μαζική και αποφασιστική αντίδραση όλων των Εκπαιδευτικών της Κρήτης πέτυχε την αναβολή του σεμιναρίου για την επιμόρφωση των στελεχών Εκπαίδευσης με επίκεντρο την Αυτό –Αξιολόγηση.                                                          
Στείλαμε ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα πως η αυταρχική Αξιολόγηση που διαλύει το δημόσιο σχολείο, που αντιμετωπίζει εμάς και τους μαθητές μας ως αναλώσιμα, αριθμητικά και ποσοτικά μεγέθη ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.  
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα συνεχίσει:
ü  την ενημέρωση όλων των συναδέλφων για το κατάπτυστο Π.Δ. της Αξιολόγησης και τους σκοπούς που επιδιώκει να εξυπηρετήσει.
ü  την ενημέρωση των γονέων και της ελληνικής κοινωνίας για τους λόγους αντίδρασής μας. Στο πλαίσιο αυτό θα συνταχθεί τις επόμενες μέρες μια ενημερωτική επιστολή που θα εξηγεί στους γονείς των μαθητών το περιεχόμενο της Αξιολόγησης και τις συνέπειες που θα έχουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους.
                                 Ήταν η πρώτη μάχη και την κερδίσαμε.                                                                                Απαιτείται επαγρύπνηση και εγρήγορση σε όλα τα μέτωπα                               Δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου